Header Ads

elefant.ro

Nokia 3310 s-a relansat oficial

Nokia 3310 s-a relansat oficial, acesta costa 49 de euro, iata vechile telefoane cu noul design




Nokia a relansat duminică seară, la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona , Nokia 3310, unul dintre cele mai apreciate telefoane din istoria telecom. telefonul păstrează designul clasic al emblematicului telefon, dar introduce și o serie de schimbări de design şi hardware”, relatează GadgetReport.ro

Nokia 3310, versiunea 2017, este mult mai subtire decat originalul, are un ecran color QVGA, cu diagonala de 2,4 inci și rezoluția de 320 x 240 Pixeli, camera de 2 MP si conectivitate 2,5G care permite browsing web, dar la viteze reduse. Telefonul are conectivitate Wi-Fi.
Telefonul vine în variante single-SIM și dual-SIM, rulează sistemul de operare Nokia Series 30+, şi intră pe internet cu Opera Mini. Printre facilităţile păstrate de la prima generaţie se află clasicul ton de apel Nokia şi legendarul joc Snake.
loading...
Bateria noului Nokia 3310 are 1200mAh, se încarcă prin MicroUSB, şi este suficient de mare pentru o autonomie de 22 de ore de convorbire şi standby de până la 31 de zile.
Bateria poate fi scoasă, la fel ca în cazul modelului original. Timpul de standby este de trei ori mai mare decat la modelul original, iar cel de convorbire, de zece ori mai mare.
Telefonul are doar 16 MB stocare, insa cu un card mico-SD se poate ajunge la 32 GB.
Nokia 3310 va fi disponibil în variantele albastru mat, gri, galben și roșu, începând cu al doilea trimestru al lui 2017, la pretul de 49 euro.
Piata exista cu siguranta si Nokia 3310 poate sa se vanda in milioane de exemplare anual, afirma agentia Reuters.
The Guardian citeaza un analist care spune ca Nokia 3310 isi are propriul public, un public care nu cere foarte mult de la un telefon.


Niciun comentariu

Imagini pentru teme create de compassandcamera. Un produs Blogger.